あけましておめでとうございます

旧年中は、Gluten Free Treats をご贔屓にしていただきありがとうございました。
2023年も引き続き、皆さまにご満足いただけるものをお届けできるよう心を込めて商品をお作りしてまいります。
本年もどうぞよろしくお願いいたします。

写真は、おせち料理の黒豆と日本酒を、いつもの乳酸菌入りパンケーキミックス(プレミアム)の生地に混ぜ込んでマフィンを焼いてみました(今回は卵使用)。日本酒、黒豆、栗きんとん等はお米ベースのパンケーキミックスとはとても相性も良いので、ぜひお正月から残っている日本酒やおせち料理なども使ってアレンジしてみてください! 黒豆入りのシンプルなパンケーキもおすすめです。

Happy New Year!
I wish you all the happiness in the new year!

I made some muffins using our Premium Pancake Mix with Lactic Acid Bacteria. In these muffins I have added Kuromame (sweet black beans) which is one of the typical items in Osechi (Japanese new year dishes) to the batter together with Sake for rich aroma.

I hope you enjoy using some fancy left-over from holiday or new year dishes to dress up your everyday gluten-free treats!